Mi2 – nov single in video ‘Le zaspi’

Mi2. Foto Jože Suhadolnik 2023
0 72

Nov single in videospot ‘Le zaspi’

Ljubezenska skladba s svarilom pred naraščajočo temačnostjo

Mi2 predstavljajo nov in hkrati zadnji single ‘Le zaspi’ iz aktualnega albuma ‘Črno na belem’ (2021). Kot se spodobi, so za konec prihranili najboljše – sodoben, melodičen in dinamičen komad, v katerem se zgodba o ljubezni zrcali skozi oči realnosti, zaznamovane z vojnami, krizami, pokvarjenimi ljudmi in vsesplošno negotovostjo.

Pesem nosi svarilo pred naraščajočo temačnostjo in izraža odkrito hrepenenje po boljših, prijetnejših časih.

Videospot slika drugačno zgodbo skladbe ‘Le zaspi’

Mi2 so za skladbo ‘Le zaspi’ posneli tudi videospot z režiserjem Davidom PodgornikomGlavno vlogo v spotu je odigral in v njej zablestel dramski igralec Vojko Zidar, sama zgodba pa ni povsem direktno povezana z vsebino pesmi, pač pa ponuja še en pogled na danes v mnogočem razčlovečeno družbo in skrhane medsebojne odnose.

Mi2 so z Davidom Podgornikom posneli videospot za skladbo ‘Le zaspi’.

Mi2 razprodali svoj Tisoči koncert

Mi2 so konec januarja napovedali svoj Tisoči koncert, ki ga bodo odigrali v petek, 12. maja, v ljubljanskih KrižankahIzjemno zanimanje za vstopnice se je pokazalo že takoj ob začetku prodaje, ko so v slabih 10 minutah pošle vse po Early bird ceni, v prvih petih urah pa je bilo prodanih že 1000 vstopnic. V začetku marca so Mi2, več kot dva meseca vnaprej, svoj Tisoči koncert razprodali.

Mi2 bodo 12. maja na svojem tisočem koncertu prvič samostojno nastopili v Križankah. Obljubljajo kombinacijo novejših pesmi in najudarnejših skladb iz več kot četrt-stoletne zgodovine banda, priložnost pa bo dobil tudi kakšen redkeje slišan biser. Obeta se konkretna doza rokenrola!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki