Ministry predstavljajo single in video “Believe Me”

Nuclear Blast Records 2021
0 51

Ministry, pionirska industrial metal zasedba iz Chicaga, ki je 1. 10. 2021, pri založbi Nuclear Blast Records, izdala svoj novi in skupno petnajsti studijski album z naslovom “Moral Hygiene”, predstavlja iz maloprej omenjenega albuma ovi single in video za skladbo Believe Me. Video lahko redvajate v celoti spodaj.

Naslednik albuma “AmeriKKKant” (2018) je nov družbeno kritični manifest, ki prinaša po besedah šefa skupine Ala Jourgensena v desetih točkah, nekatere najbolj navdahnjene trenutke celotne glasbene kariere skupine.

“Moral Hygiene” je posnel tonski inženir Michael Rozon, ki je vrtel gumbe že pri snemanju albuma “AmeriKKKant”, v studiu, del albuma pa je bil posnet v domačem studiu Ala Jourgensena. Vse skladbe je napisal in izvedel, tako kot vedno, Al Jourgensen. Na albumu so sodelovali Morrison, Cesar Soto (Man the Mute), John Bechdel (Killing Joke, Fear Factory), Roy Mayorga (Stone Sour, Soulfly, Nausea), Paul D’Amour (Tool, Feerum Ennjin), Arabian Prince (N.W.A.), Jello Biafra (Dead Kennedys) in Flash, ki je igral na sitar.

“Moral Hygiene” lahko še vedno naročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki