Monster Magnet bodo izdali zbirko zgodnjih demo posnetkov “Test Patterns: Vol. 1”

Napalm Records 2021
0 90

Monster Magnet, dolgoživi in ‘strupeni’ stoner in heavy metalci iz Red Banksa (New Jersey), bodo svoje privržence razveselili z izdajo dveh zgodnjih demo posnetkov, ki bodo vključeni na izdajo imenovano “Test Patterns: Vol. 1”. Reč izide na dvanajst-inčnem vinilu 11. 11. 2022, pri založbi God Unknown Records.

Leta 1989 so Monster Magnet posneli dve demo kaseti “Forget About Life, I’m High On Dope” in “I’m Stoned, What Ya Gonna Do About It?” – s čimer so glasbeni javnosti sporočili brez dlake na jeziku od kod prihajajo.

Ta dva demo posnetka sta predstavljala temelj tistemu, kar je pristalo na studijskem prvencu skupine “Spine Of God” leta 1991 in drugem EP-ju skupine “25… Tab” (gre za najbolj psihadelično glasbeno substanco skupine iz začetne ere delovanja skupine), ki vsebuje dve skladbi, med katerimi je ena 32. minutni glasbeni opus imenovan Tab.

“Test Patterns: Vol. 1” vsebuje remiks iz leta 2021 za skladbo Tab, ki ga je opravil John McBain, ter originalni demo posnetek iz leta 1988, ki je leta 1989 izšel na malo prej omenjeni demo kaseti “Forget About Life, I’m High On Dope”.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki