Morbid Angel bodo izdali “Altars Of Madness: Ultimate Edition”

0 103

Založba Earcache Records, bo 29.05.2020, ponovno izdala prvenec floridskih legend death metala “Altars Of Madness” v razširjenem formatu, kot “Altars Of Madness: Ultimate Edition”.

Ponovna izdaja bo poleg prvenca skupine, vsebovala tudi dodatni CD z naslovom “Juvenilila” , na katerem je zabeležen nastop skupine iz britanskega Nottinghama (Rock City), med “Grindcrusher” turnejo, na kateri so Morbid Angel delali družbo še Carcass, Napalm Death in Bolt Thrower. Prvenec Altars Of Madness je bil ob tej priložnosti remasteriziran, pri čemer je bil uporabljen originalni “master” posnetek. Kot tak, bo ponudil poslušalcu še bolj agresivno in dinamično zvočno izkušnjo.

“Ultimate Edition” digipak vsebuje tudi posodobljeno naslovnico prvenca, nanjo bo vključen dodatni komad, sicer velik favorit poznavalcev skupne, “Lord of All Fevers & Plague”, ki je tudi prešel skozi zvočno masterizacijo.

Seznam materiala:
CD1.:
01. Immortal Rites
02. Suffocation
03. Visions From The Dark Side
04. Maze Of Torment
05. Lord Of All Fevers & Plague
06. Chapel Of Ghouls
07. Bleed For The Devil
08. Damnation
09. Blasphemy
10. Evil Spells

CD 2:
01. Immortal Rites
02. Suffocation
03. Visions From The Dark Side
04. Maze Of Torment
05. Chapel Of Ghouls
06. Guitar Solo
07. Bleed For The Devil
08. Damnation
09. Blasphemy
10. Lord Of All Fevers & Plague
11. Evil Spells

Za prednaročilo kliknite TUKAJ.

V današnji postavi Morbid Angel, se od originalne postave, ki je posnela albuma “Altars Of Madness” danes nahaja le še kitarist Trey Azagthoth.

Richard Brunelle, kitarist, ki je pri Morbid Angel igral med letoma 1985 in 1992 ter posnel s skupino “Altars of Madness” in “Blessed Are The Sick” (1991), je premilnil v lanskem septembru. Star je bil 55 let.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki