Mr. Big predstavljajo video in single “Up On You”

foto: Stephen van Baalen 2024
0 56

Mr. Big, kultna glam metal in hard rock atrakcija s preloma osemdesetih v devetdeseta, ki je 4. 4. 2024 še drugič obiskala slovensko prestolnico Ljubljano z nastopom v CUK Kino Šiška, napovedujejo za 12. 7. 2024 izid novega in skupno desetega studijskega albuma, pomenljivo poimenovanega kot “Ten”! Album bo izšel pri založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj je na voljo drugi single s prihajajočega novega Mr. Big albuma za skladbo Up On You. Opremljen je tudi z uradnim glasbenim videom. Mr. Big so pred tem napovedali album s singlom Good Luck Trying.

Album bo dostopen v vseh formatih in njihovih različnih konfiguracijah in ga je že mogoče prednaročiti.

Deseti studijski album so Mr. Big posneli v postavi: Eric Martin (vokal), Billy Sheehan (bas kitara), Paul Gilbert (kitara) in Nick D’Virgilio (bobni). Na njem bo 11. svežih avtorskih kompozicij, ki so jih napisali Eric Martin, Paul Gilbert, Andre Pessis in Tony Fanucci.

Za produkcijo albuma so poskrbeli Jay Ruston in Mr. Big.

Količinsko omejena naklada barvnega 180 gramskega vinilnega LP-ja, ki bo vsebovala tudi plakat v A2 formatu, je omejena na vsega 1000 izvodov.

Seznam skladb na albumu “Ten” je sledeč:
1. Good Luck Trying
2. I Am You
3. Right Outta Here
4. Sunday Morning Kinda Girl
5. Who We Are
6. As Good As It Gets
7. What Were You Thinking
8. Courageous
9. Up On You
10. The Frame
11. See No Okapi (Instrumental – skladba bo dostopna samo na japonskem trgu)


Mr. Big – “Ten” (2024), Frontiers Music Srl., 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki