Nad Sylvan (Steve Hackett) napoveduje album “Spiritus Mundi”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 31

Nad Sylvan, progresivnorockovski pevec, najbolj znan po sodelovanju z ikonskim, nekdanjim Genesis kitaristom Stevom Hackettom, napoveduje nov studijski album.

Album “Sprititus Mundi” bo izšel 9. 4. 2021, pri založbi InsideOut Music, prednaročila albuma pa stečejo 12. 2. 2021.

Nad Sylvan tako predstavlja svoj prvi single, ki ga spremlja animiran video za skladbo “The Fisherman”. Preverite jo lahko spodaj.

Skladbo “The Fisherman” – tako kot celoten novi album – sta navdihnila lik in delo irskega poeta W. B. Yeatsa, ki je leta 1914 napisal pesem s tem naslovom.

Potem ko je Sylvan sklenil vampirsko trilogijo, ki jo beležijo njegovi predhodni trije studijski albumi, je četrti, to je “Spiritus Mundi”, osredotočen na življenje W. B. Yeatsa, pri čemer gre za uglasbitev njegove poezije.

Znana je tudi naslovnica novega albuma, ki jo je ustvaril Robin Damore (spodaj).

Sylvan je pred tem izdal samostojni single za skladbo “You’ve Got To Find A Way”, ki jo sam opisuje kot ljubezensko pesem, nastalo v času pandemije.

Na fotografiji: Nad Sylvan med nastopom s Stevom Hackettom 16. 7. 2019, v Pordenonu (Italija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo s tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki