Nad Sylvan (Steve Hackett) predstavlja video in single “Sailing To Byzantium”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 42

Nad Sylvan, progresivnorockovski pevec, najbolj znan po sodelovanju z ikonskim, nekdanjim Genesis kitaristom Stevom Hackettom, ki je 9. 4. 2021, pri založbi InsideOut Music, izdal novi samostojni studijski album “Spiritus Mundi”, predstavlja novi video in single za skladbo Sailing To Byzantium (spodaj).

Nad Sylvan je svoj prvi single za skladbo The Fisherman predstavil že v začetku letošnjega februarja. Temu je sredi februarja sledil še drugi single, in sicer za skladbo The Stolen Child, tretji za skaldbo Hawk pa je izšel proti koncu letošnjega marca. Vse tri videe in single lahko prav tako preverite spodaj.

Celoten novi album je navdahnjen z likom in delom irskega poeta W. B. Yeatsa.

Potem ko je Sylvan sklenil vampirsko trilogijo, ki jo beležijo njegovi predhodni trije studijski albumi, je četrti, to je “Spiritus Mundi”, osredotočen na življenje W. B. Yeatsa, pri čemer gre za uglasbitev njegove poezije.

Naslovnico novega albuma jo je ustvaril Robin Damore (spodaj).

Sylvan je pred tem izdal samostojni single za skladbo “You’ve Got To Find A Way”, ki jo sam opisuje kot ljubezensko pesem, nastalo v času pandemije.

Na fotografiji: Nad Sylvan med nastopom s Stevom Hackettom 24. 4. 2013, v italijanski Vicenzi (Teatro Comunale, Salla Maggiore) – RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo s tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki