Nektar predstavljajo album “The Other Side”

0 63

Nektar, progresivnorockovske legende, ki so v lanskem letu obnovili svoje aktivnosti, pripravljajo za 24.01.2020 pri založbi Esoteric Antenna Records izid novega studijskega albuma “The Other Side”. To bo prvi novi avtorski material skupine po izidu albuma “Time Machine” leta 2013.

Na novem albumu bosta vključeni tudi skladbi SkyWriter in Devi’s Door, ki sta izšli v lanskem oktobru v obliki 12 inčnega singla. Poleg tih dveh, bodo Nektar na novi album vključili tudi šest novih skladb.

Seznam skladb na “The Other Side” se glasi takole:
1. I’m On Fire
2. SkyWriter
3. Love Is/The Other Side
4. Drifting
5. Devil’s Door
6. The Light Beyond
7. Look Through me
8. Y Cant I B More Like U (2020)

Zasedbo Nektar zastopajo danes izmed originalnih članov Derek ‘Mo’ Moore, Ron Howden in Mick Brockett. Postavo zapolnjujejo še Ryche Chlanda (Fireballet), ki je sodeloval s skupino leta 1978, Randy Dembo, ki je sodeloval v inkarnaciji postave Nektar leta 2005 in pa novo prišlek oziroma vrhunski klaviaturist Kendall Scott.

Glasba albuma “The Other Side” prihaja iz časov leta 1978, ko je skupina ustvarjala v Mojevi kleti (mesto Chatham, New Jersey). Glasba je ostala v arhivih skozi naslednjih 40. let, sedaj pa je naposled nared za izdajo. Seveda z integracijo nekaterih novih in svežih glasbenih idej.

“The Other Side” lahko že prednaročite TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki