Nightmare predstavljajo “Divine Nemesis” video

AFM RECORDS 2020
0 58

Nightmare, francoski heavy in power metalci, se 2. 10. 2020 vračajo z novim albumom “Aeternam”, ki bo izšel pri nemški založbi AFM Records.

Vsled promocije novega albuma predstavlja skupina še tretji novi glasbeni video in single z novega albuma, in sicer za skladbo “Divine Nemesis”, ki ga lahko predvajate spodaj. Za njegovo režijo je poskrbel Mehdi Khadouj (Evolution Prod), ki je režiral tudi videa za skladbi “Lights On” in naslovno skladbo albuma, ki ju je skupina predstavila v letošnjih avgustu in juliju.

Nightmare, ki jo zastopajo Franck Milleliri, Marianne Dien “Madie”, Matt Asselberghs, Niels Quiais in Yves Campion in se jih nemara kdo med vami spominja z nastopa v ljubljanski Cvetličarni v marcu 2011 pred Sabaton, se v letošnjem letu vračajo z najbolj ambicioznim albumom kariere, pri čemer so v postavo sprejeli visoko talentirano pevko Madie (Faith in Agony), ki je za album prispevala vse vokale.

Seznam skladb na albumu “Aeternam” se glasi:
1. Temple Of Acheron
2. Divine Nemesis
3. The Passenger
4. Downfall Of A Tyrant
5. Crystal Lake
6. Lights On
7. Aeternam
8. Under The Ice
9. Black September
10. Anneliese


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki