Norma Jean predstavljajo video in single “1994”

Solid State Records 2022
0 21

Norma Jean, ena izmed pionirskih metalcore zasedb, doma iz Atlante (zvezna ameriška država Georgia), predstavljajo novi video za single 1994, ki ga lahko preverite spodaj. Za material uporabljen v novem videu je skupina prispevala arhivske posnetke iz različnih er svojega delovanja.

Single 1994 sicer izhaja iz zadnjega in še vedno aktualnega studijskega albuma skupine “Deathrattle Sing For Me”, ki je izšel 12. 8. 2022 pri založbi Solid State Records.

Video za novi single 1994 je režiral Jimmy Reeve.

Novi album “Deathrattle Sing For Me” lahko naročite/kupite v različnih formatih.

Norma Jean niso nikakršni glasbeni neznanci, vse od inkarnacije skupine 1997, ko se je ta imenovala sprva Luti-Kriss. K svoji glasbeni naravi, ki je prepoznana, je skupina vselej rada dodajala manevre eksperimentiranja, kar vključuje tudi kup atonalnih form, elektronike, programskih zank in vzorcev.

Na novem albumu “Deathrattle Sing For Me” je našlo prostor trinajst novih skladb, skupina pa z njim prinaša do tega dne svojo najbolj razkošno zvočnost in variabilnost, saj so Norma Jean tokrat vključili preko 200 vokalnih, kitarskih in godalnih delov ter programskih vzorcev. Skupina je tokrat posegla globje v glasbeni avanturizem, za navdih pa se je ozrla po delih izvajalcev, kot mdr. The Smashing Pumpkins, Alice In Chais ter White Zombie, pri čemer ni žrtvovala svojin karakteristik metalcore nasršenosti in nazobčanosti.

#normajean #deathrattlesingforme


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki