North Sea Echoes predstavljajo video “The Mission”

foto: Jeremy Saffer 2024
0 27

North Sea Echoes, nov glasbeni projekt kitarista Jima Matheosa in pevca Raya Alderja, sicer dveh članov ameriških progresivnih metalcev Fates Warning, predstavlja še peti single in video z nedavno izdanega studijskega “Really Good Terrible Things”. Za peti single sta Jim Matheos in Ray Alder izbrala skladbo The Mission. Video lahko preverite spodaj.

Za izid albuma “Really Good Terrible Things” so poskrbeli pri ameriški založbi Metal Blade Records, kjer so bili vrsto let varovanci tudi Fates Warning, spodaj pa lahko prisluhnete tudi preostalim trem singlom za skladbe Empty, Unmoved in Open Book.

Matheos in Alder sta pričela s skladanjem materiala za novi projekt takoj po izidu zadnjega studijskega albuma zasedbe Fates Warning, to je albuma “Long Day Good Night” (RockLine recenzija), ki je izšel novembra 2020.

Matheos je sprva pričel s skladanjem novega materiala, ki je bil namenjen novemu albumu njegovega stranskega glasbenega projekta Tuesday The Sky, a je kmalu odkril da bi večini novega materiala, ki ga je skomponiral, ustrezala kombinacija z Alderjevim vokalom. Matheos pravi, da ga je vsa reč močno spominjala na Fates Warning skladbo When Winter Falls, ki sta jo napisala skupaj z Alderjem v času komponiranja materiala za album “Long Day Good Night”.

Bobne za studijski prvenec je prispeval Gunnar Olsen (Puscifer).

Album “Really Good Terrible Things” lahko že naročite.

Znan je seznam skladb na albumu “Really Good Terrible Things”:
1. Open Book
2. Flowers In Decay
3. Unmoved
4. Throwing Stones
5. Empty
6. The Mission
7. Where I’m From
8. We Move Around The Sun
9. Touch The Sky
10. No Maps

North Sea Echoes FaceBook profil!


North Sea Echoes – “Really Good Terrible Things” (Metal Blade Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki