Novi album Born of Osiris 11. januarja

Born of Osiris najavili novi album, ki bo izšel v dveh delih

0 200

Ameriška tehnična deathcore skupina Born of Osiris bo 11. januarja izdala novi album »The Simulation«, s katerega predstavlja video za skladbo »The Accursed«.

Kitarist Lee McKinney omenjeni video razlaga: »prvi singel in video za »The Accursed« predstavlja naslove in teme na albumu. Ljudje so postali odvisni od strojev, socialnih medijev, virtualnih resničnosti in vsega, kar ustvarja življenje in resničnost, ki ni naša. Naši telefoni so postali podaljšek nas samih, del telesa.« Mckinney se na tem mestu sprašuje, kako bo zgledala naša prihodnost. Ali bo simulacija ali se je ta simulacija že pričela?

Za prihajajoči album pravi, da hrani vsesplošno integriteto. Želel si je ustvariti najboljše skladbe do sedaj za poslušalce in sebe, obenem si jih želi predstaviti na koncertih, da bodo obiskovalci dobili tisti »Vau« trenutek.

Album bo izšel v dveh delih, na »The Accursed« se bo zvrstilo 8 skladb:

  1. The Accursed
  2. Disconnectome
  3. Cycles of Tragedy
  4. Under The Gun
  5. Recursion
  6. Analogs In A Cell
  7. Silence the Echo
  8. One Without The Other

Born of Osiris so trenutno na turneji s Killswitch Engage in Crowbar. O evropski turneji trenutno še ni infomarcij.

Skupina se je pred nedavnim tudi razšla z dolgoletnim basistom Davidom Darocho. V njegove čevlje je stopil Nick Rossi iz zasedbe In Motives.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki