Nytt Land predstavlja video in single “Ritual”

foto: Ronny Zeisberg 2021
0 39

Nytt Land, rusko-nordijski folk, ambientalni projekt, je izdal video za svoj novi single Ritual, ki ga lahko preverite spodaj.

Nytt Land so nedavna sklenili pogodbo pri avstrijski založbi Napalm Records, pri kateri bodo 6. 8. 2021 izdali svoj novi in skupno sedmi studijski album, ki se bo prav tako imenoval “Ritual”.

“Vse naše skladbe so v prvi vrsti odraz naših osebnih izkušenj in izhajajo iz načina, kako sami sprejemamo realnost, ki nas obdaja”, pravi skupine in nadaljuje: “Ritual je sprostitev notranje, primarne energije skozi glasbo, besede, plese in podobe. In del te energije smo želeli deliti z vami.”

album oamih skladb pripoveduje o bogovih in heroji, ki so se rodili pred stoletji in ohranili v tradicionalnem izročilu, skozi unikatno zvočno izkušnjo, ki jo duo sam po sebi označuje kot šamanski mračni folk.

“Na Ritual povleče Nytt Land s peresno lahkoto poslušalca v starodavni svet tradicije instrumentalov igranih le s tolkali, kot tudi tradicije petja,” dodaja duo in nadaljuje: “Kar se tematike tiče odmeva v zgodbah svet nordijske mitologije ter zbirke nordijskih poemov Edda.”

Album Ritual lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki