Obscura predstavljajo video in single “Solaris”

NUCLEAR BLAST RECORDS 2021
0 43

Obscura, nemški tehnični death in progresivni metalci iz mesta Landshut, ki so sredi letošnjega junija najavili, da bo njihov novi studijski album “A Valediction” izšel 19. 11. 2021 pri nemški založbi Nuclear Blast Records, predstavljajo prvi video in single za skladbo Solaris (spodaj). Video je režiral Mirko Witzki.

Šef skupine Obsucra in njen glavni vizionar Steffen Kummerer pravi o albumu sledeče: ” Za “Solaris” se je izkazalo, da je eden najkrajših in najbolj neposredno komponiranih albumov, ki vsebuje vse naše značilne znamke, izpostavlja atmosferično, prinaša pa tudi nalezljivo muzikalnost.”

“A Valediction” je miksal in masteriziral priznani tonski mojster in producent Fredrik Nordström v švedskem Gothenburgu.

Že pred časom je Kummerer pospremil najavo novega albuma s sledečim komentarjemi: “A Valediction” razgrinja Obscuro v njeni najčistejši glasbeno izrazni obliki in predstavlja skupino na poti k novim vrhuncem artizma. Tokratna neposrednost se veže na bolj osebno izpovedni dotik.”

Naslovnico za album je ustvaril Eliran Kantor. Na njem je enajst skladb v sledečem vrstnem redu:
1. Forsaken
2. Solaris
3. A Valediction
4. When Stars Collide (feat. Björn “Speed” Strid)
5. In Unity
6. Devoured Usurper
7. The Beyond
8. Orbital Elements II
9. The Neuromancer
10. In Adversity
11. Heritage

Obscura so:
Steffen Kummerer – vokal, kitara
Christian Münzner – kitara
Jeroen Paul Thesseling – bas kitara
David Diepold – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki