Obscura predstavljajo video in single “When Stars Collide”

NUCLEAR BLAST RECORDS 2021
0 47

Obscura, nemški tehnični death in progresivni metalci iz mesta Landshut, ki so sredi letošnjega junija najavili, da bo njihov novi studijski album “A Valediction” izšel 19. 11. 2021 pri nemški založbi Nuclear Blast Records, predstavljajo četrti video in single za skladbo When Stars Collide.

Prvi video in single za skladbo Solaris so Obscura predstavili v letošnjem juliju, ki mu je sledil v avgustu drugi single za naslovno skladbo albuma, oba pa je dopolnil tretji single in video za skladbo Devoured Usurper, ki so ga predstavili v tretji dekadi septembra. Vse štiri videe in single, ki jih je režiral Mirko Witzki, lahko preverite spodaj.

“A Valediction”, ki ga lahko že prednaročite, je miksal in masteriziral priznani tonski mojster in producent Fredrik Nordström v švedskem Gothenburgu, za produkcijo pa je poskrbel šef skupine Obscura Steffen Kummerer.

Že pred časom je Kummerer pospremil najavo novega albuma s sledečim komentarjemi: “A Valediction” razgrinja Obscuro v njeni najčistejši glasbeno izrazni obliki in predstavlja skupino na poti k novim vrhuncem artizma. Tokratna neposrednost se veže na bolj osebno izpovedni dotik.”

Naslovnico za album je ustvaril Eliran Kantor. Na njem je enajst skladb v sledečem vrstnem redu:
1. Forsaken
2. Solaris
3. A Valediction
4. When Stars Collide (feat. Björn “Speed” Strid)
5. In Unity
6. Devoured Usurper
7. The Beyond
8. Orbital Elements II
9. The Neuromancer
10. In Adversity
11. Heritage

Obscura so:
Steffen Kummerer – vokal, kitara
Christian Münzner – kitara
Jeroen Paul Thesseling – bas kitara
David Diepold – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki