Obsidious predstavljajo besedilni video in single “Under Black Skies”

Season of Mist 2021
0 105

Obsidious, moderni tehnični death in progresivni metalci ‘neslutenih ekstremov’, predstavljajo novo ‘bestialno intenzivirano’ skladbo oziroma single Under Black Skies, ki ga lahko preverite spodaj! Skladba izhaja iz prihajajočega studijskega prvenca “Iconic” katerega izid je napovedan za 28. 10. 2022 pri založbi Season Of Mist. Več informacij povezanih s prihajajočim albumom “Iconic”, vključno z možnostjo prednaročila, bo znanih kmalu.

Skupina je prvi single za naslovno skladbo albuma “Iconic” predstavila že v sredini lanskega maja (na voljo prav tako spodaj).

Aprila 2020 so se kitarist Rafael Trujillo, basist Linus Klausenitzer in bobnar Sebastian Lanser odločili, da se premaknejo dalje od svoje prejšnje skupine Obscura in da nadaljujejo svoj glasbeno pot s povsem novo skupino Obsidious. Osvobojeni obvez do prejšnje skupine, jemljejo Obsidious najboljše kar ponuja v svojih dognanjih in razvejanosti ekstremni metal, to pa pretapljajo v nekaj povsem unikatnega in edinstvenega, ki hkrati nagovarja na nek način domače, čeprav še ne slišano. S pevcem Javijem Perero na krovu, so se Obsidious odločili, da se podajo novi glasbeni evoluciji naproti. Člani skupine zajemajo glasbeni navdih za glasbene ideje iz večplastne glasbene stesanosti pri čemer se opirajo na izjemno tehnično virtuozno izpiljenost ter visok komponistični talent.

Obsidious so:
Linus Klausenitzer – bas kitara
Rafael Tujillo – kitara
Javi Perera – vokal
Sebastian Lanser – bobni

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/ObsidiousBand
https://obsidious-band.com/
https://www.youtube.com/channel/UCYYf…
https://www.instagram.com/obsidious_b…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki