ODPOVED Whitesnake koncerta 2. 7. 2022 v Zagrebu, Steel Panther pa bodo tega dne nastopili v Tvornici Kulture!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK
0 262

Organizator koncerta Whitesnake, ki bi se moral zgoditi to soboto, 2. 7. 2022 v Zagrebu, oziroma tamkajšnjem prizorišču ŠRC Šalata sporoča, da je koncert skupine odpovedan. Vzrok naj bi bile zdravstvene težave Davida Coverdalea (vnetje sinusov in dihalnih poti).

Vsega 37. minut po dokončni odpovedi Whitesnake koncerta, se je organizator bliskovito uspel dogovoriti s Steel Panther, ki bi morali nastopiti v vlogi predskupine, da bodo ti vseeno zaigrali 2. 7. 2022 v Zagrebu, s tem da je njihov nastop, ki bo tako samostojen, po novem prestavljen v Tvornico Kulture.

Ko bo znanih več informacij s strani skupine, bo organizator sporočil od katerega dne dalje bo mogoče dobiti vračilo denarja za že kupljene vstopnice. To bo mogoče opraviti na vseh uradnih prodajnih mestih, kjer so bile kupljene.

Spodaj lahko preverite uradno izjavo uradno izjavo skupine Whitesnake v zvezi z odpovedjo koncerta v Zagrebu.

O tem, da je aktualna turneja skupine po Evropi močno omajana, pričata tudi dejstvi, da nastopa skupina na zadnjih koncertih brez kitarista Reba Beacha, ki ga ni na spregled vse od vključno praškega koncerta 14. 6. 2022, pa tudi nedavna odpoved madridskega koncerta zaradi slabega počutja bobnarja Tommyja Aldridgea.

Na fotografiji: David Coverdale med nastopom Whitesnake na prizorišču ŠRC Šalata, sredi hrvaške prestolnice Zagreba, 3. 7. 2019 (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki