Matic Marentič predstavlja single in video “Nova stran”!

foto: MIHA DOLENC 2022
0 85

Matic Marentič po uspešnem singlu Brez meja, ki je zelo dobro uprizoril občutja in čustvena in telesna stanja, ki smo jih občutili po svetovni epidemiji in zaustavitvi javnega življenja ter o vprašanju svobode, se mlad postojnski rocker in priljubljeni radijski voditelj zopet podaja na pot, če hočete, v prenesenem pomenu ali pa kar zares.

Matic Marentič: »Življenje ti včasih pokaže zobe in zato se splača odpreti novo stran. Premiki v življenju so me pripeljali do tega, da sem na vse skupaj začel gledati malce bolj pozitivno.«

Besedilo: Matic Marentič in Kevin Koradin Glasba: Kevin Koradin, Matic Marentič in Clifford Goilo Aranžma: Kevin Koradin in Clifford Goilo Video/montaža: Miha Dolenc in Miha Lenček Maska: Sandra Gavranić Snemano v Kulturnem domu Postojna. 

S preverjeno in stalno ekipo, ki jo sestavljata Kevin Koradin in Clifford Goilo je posnel pesem, ki obrača novo stran v življenju mladega glasbenika:
»Življenje ti včasih pokaže zobe in zato se splača odpreti novo stran. Premiki v življenju so me pripeljali do tega, da sem na vse skupaj začel gledati malce bolj pozitivno

Nekaj o Maticu:
Z glasbo se je Matic pričel ukvarjati že pri rosnih letih, ko se je vpisal v lokalno glasbeno šolo, kjer je kmalu dokončal nižjo šolo klavirja. Pri desetih je začel še z učenjem kitare, najprej kot samouk, kasneje pa ga je pod svoje vajeti prevzel Eki Alilovski iz zasedbe Mary Rose.
Matic je nase prvič opozoril, ko je s pesmijo ‘005’ zmagal na mednarodnem Festivalu novih skladb FeNS.  Leta 2015 je izdal prvi album – »M«, v zadnjih letih pa na slovensko glasbeno sceno niza single, kot sta Len dan in Kje sva ostala ter Brez meja.

Matic na družbenih omrežjih:
FB: https://www.facebook.com/Mato999
IG: https://www.instagram.com/mmarentic_b…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki