Matic Marentič predstavlja single in video “Nova stran”!

foto: MIHA DOLENC 2022
0 158

Matic Marentič po uspešnem singlu Brez meja, ki je zelo dobro uprizoril občutja in čustvena in telesna stanja, ki smo jih občutili po svetovni epidemiji in zaustavitvi javnega življenja ter o vprašanju svobode, se mlad postojnski rocker in priljubljeni radijski voditelj zopet podaja na pot, če hočete, v prenesenem pomenu ali pa kar zares.

Matic Marentič: »Življenje ti včasih pokaže zobe in zato se splača odpreti novo stran. Premiki v življenju so me pripeljali do tega, da sem na vse skupaj začel gledati malce bolj pozitivno.«

Besedilo: Matic Marentič in Kevin Koradin Glasba: Kevin Koradin, Matic Marentič in Clifford Goilo Aranžma: Kevin Koradin in Clifford Goilo Video/montaža: Miha Dolenc in Miha Lenček Maska: Sandra Gavranić Snemano v Kulturnem domu Postojna. 

S preverjeno in stalno ekipo, ki jo sestavljata Kevin Koradin in Clifford Goilo je posnel pesem, ki obrača novo stran v življenju mladega glasbenika:
»Življenje ti včasih pokaže zobe in zato se splača odpreti novo stran. Premiki v življenju so me pripeljali do tega, da sem na vse skupaj začel gledati malce bolj pozitivno

Nekaj o Maticu:
Z glasbo se je Matic pričel ukvarjati že pri rosnih letih, ko se je vpisal v lokalno glasbeno šolo, kjer je kmalu dokončal nižjo šolo klavirja. Pri desetih je začel še z učenjem kitare, najprej kot samouk, kasneje pa ga je pod svoje vajeti prevzel Eki Alilovski iz zasedbe Mary Rose.
Matic je nase prvič opozoril, ko je s pesmijo ‘005’ zmagal na mednarodnem Festivalu novih skladb FeNS.  Leta 2015 je izdal prvi album – »M«, v zadnjih letih pa na slovensko glasbeno sceno niza single, kot sta Len dan in Kje sva ostala ter Brez meja.

Matic na družbenih omrežjih:
FB: https://www.facebook.com/Mato999
IG: https://www.instagram.com/mmarentic_b…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki