Odslej v obtoku tudi Iron Maiden poštne znamke!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 135

Iron Maiden so naposled upodobljeni tudi na znamkah za kar je poskrbela britanska pošta Royal Mail. Znamke izidejo 12. 1. 2023. Gre za dva seta znamk. V prvem jih je osem s kadri članov skupine na različnih koncertnih prizoriščih skozi kariero skupine, na drugem pa so štirje z motivi maskote Eddie-ja.

Znamke je že mogoče prednaročiti.

Med koncertnimi kadri je mogoče mdr. zaslediti Brucea Dickonsona med nastopom skupine v londonskem Hammersmith Odeonu v sklopu turneje “World Piece” leta 1983, kot tudi dva motiva, ki izhajata iz “Legacy Of The Beast” turneje v letu 2018.

Štiri znamke z Eddie-jem izhajajo iz motivov naslovnic studijskega prvenca “Iron Maiden” (1980) ter zadnjega studijskega albuma “Senjutsu” (2021), kot tudi naslovnic singlov “The Trooper” in “Aces High”.

Na fotografiji:  Basist Steve Harris med nastopom Iron Maiden, 27. 7. 2016, v splitski dvorani Paladium Arena na Hrvaškem – RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki