Oh Hiroshima predstavljajo video in single “All Things Pass”

OH HIROSHIMA 2021 (promo/press)
0 79

Oh Hiroshima, švedski post-rockovski duo, predstavlja single in video za novo skladbo All Things Pass, ki izhaja iz prihajajočega novega in skupno četrtega studijskega albuma skupine z naslovom “Myriad”. Izid novega albuma je napovedan za 4. 3. 2022, pri založbi Napalm Records. Video lahko preverite spodaj. Pred tem so Oh Hiroshima že predstavili single Humane.

Naslednik albuma “Oscillation” (2019) je korak navzgor v artistični rasti skupine, s čimer odpirajo Oh Hiroshima novo poglavje v svoji karieri. Skupina je imela v času neskončne serije pandemičnih ‘lockdownov’ več časa da se preda ustvarjanju novega materiala, ki nagovarja še posebej epsko, artistično še bolj izzivalno in drzno ter vabi ljubitelje tovrstnega žanra na novo hipnotično glasbeno avanturo.

Glavni vizionar, komponist, kitarist in vokalist skupine Jakob Hemström, pravi v zvezi z novim singlom sledeče: ” Skladba ‘All Things Pass’ pripoveduje o tem da čas konstantno teče ob tem pa prinaša objem neskončne verige sprememb.  Mislili smo si, da bi bilo lepo, če ustvarimo skladbo s čistim refrenom na albumu ‘Myriad’, kar v preteklosti ni bila ravno naša značilnost. Tokrat menimo, da je naša namera popolnoma vžgala.  Tudi ta video je posnel, režiral in uredil naš bobnar Oskar.”

Album je posnel Kristian Karlsson (pg. lost, Cult Of Luna ), za miks in masterizacijo zvoka, pa je znova poskrbel Magnus Lindberg iz zasedbe Cult Of Luna.

Seznam skladb na albumu “Myriad”, ki ga lahko že prednaročite, se glasi:
1. Nour
2. Veil of Certainty
3. All Things Pass
4. Ascension
5. Humane
6. Tundra
7. Hidden Chamber


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki