Oh Hiroshima predstavljajo video in single “Humane”

OH HIROSHIMA 2021 (promo/press)
0 30

Oh Hiroshima, švedski post-rockovski duo, predstavlja single in video za novo skladbo Humane, ki izhaja iz prihajajočega novega in skupno četrtega studijskega albuma skupine z naslovom “Myriad”. Izid novega albuma je napovedan za 4. 3. 2022, pri založbi Napalm Records. Video lahko preverite spodaj.

Naslednik albuma “Oscillation” (2019) je korak navzgor v artistični rasti skupine, s čimer odpirajo Oh Hiroshima novo poglavje v svoji karieri. Skupina je imela v času neskončne serije pandemičnih ‘lockdownov’ več časa da se preda ustvarjanju novega materiala, ki nagovarja še posebej epsko, artistično še bolj izzivalno in drzno ter vabi ljubitelje tovrstnega žanra na novo hipnotično glasbeno avanturo.

Glavni vizionar, komponist, kitarist in vokalist skupine Jakob Hemström, pravi v zvezi z novim singlom sledeče: “Humane je nemara celo najbolj neposredna in intenzivna skladba, ki smo jo ustvarili v karieri, kot skupina. Za nas predstavlja vrste artistično prekretnico, ki smo jo želeli raziskati in na kar smo zelo ponosni, saj so se naše nove ideje izredno učinkovito realizirale. Ob tej skladbi smo vsi takoj začutili, da želimo tudi sami, da je to prva skladba, ki jo želimo predstaviti svojim poslušalcem. Sporočila v njej se zadržujejo v tematiki človeške nadutosti, video pa je posnel, režiral in uredil naš bobnar Oskar.”

Album je posnel Kristian Karlsson (pg. lost, Cult Of Luna ), za miks in masterizacijo zvoka, pa je znova poskrbel Magnus Lindberg iz zasedbe Cult Of Luna.

Seznam skladb na albumu “Myriad”, ki ga lahko že prednaročite, se glasi:
1. Nour
2. Veil of Certainty
3. All Things Pass
4. Ascension
5. Humane
6. Tundra
7. Hidden Chamber


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki