Ophidian I predstavljajo video in single “Storm Aglow”

SEASON OF MIST 2021
0 34

Ophidian I, islandski tehnično death metalski bataljon, bo svoj novi studijski album “Desolate” izdal 16. 7. 2021 pri založbi Season Of Mist. To bo prvi Ophidian I album, ki bo izšel za omenjeno založbo. Skupina je pravkar ponudila novi single in video za skladbo Storm Aglow. Video v katerem lahko preverjate domet aktualne eksplozivnosti uničujočih detonacij s strani Ophidian I, je znova režiral Ásgeir Helgi Þrastarson. Slednji je režiral video predhodnega singla za skladbo Spiral To Oblivion (spodaj), ki so ga Ophidian I predstavili v začetku tega meseca. Svoj prvi single (in video) so Ophidian I predstavili v začetku letošnjega maja, in sicer za skladbo Diamonds. Video za skladbo Diamonds (spodaj) je režiral Guilherme Henriques.

Album “Desolate” lahko že prednaročite.

Ophidian I komentirajo: “Z “Desolate” smo pristopili h kreaciji tehnično kompleksnega albuma, ki pa je močno oprt na harmonijo in komponiranje. Skladba Diamonds je nastala pozno v procesu kreacije albuma in na točki, ko smo vsi čutili izredno sproščenost in samozavest glede glasbene in zvočne usmeritve, v katero se je razvijal novi album. Zato je ta skladba nastala zelo hitro in je odlično povzela energijo in vibracijo vsega, kar smo dosegli ta čas v studiu. Obrnili smo se na Guilherma in ga vprašali, če bi bil pripravljen ustvariti video. Ta se nam je zelo kmalu priključil s kompletnim konceptom, ki ga je privlekel iz rokava. Z rezultatom ne moremo biti bolj zadovoljni in ekstatični.”

Naslovnico za album “Desolate” je ustvaril Eliran Kantor (spodaj).

Seznam skladb na “Desolate” se glasi:
1. Diamonds
2. Spiral To Oblivion
3. Storm Aglow
4. Unfurling The Crescent Moon
5. Sequential Descent
6. Captive Infinity
7. Enslaved In A Desolate Swarm
8. Dominion Eyes
9. Jupiter
10. Wither On The Vine


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki