Outrun the Sunlight predstavljajo novi single “A Way With Honesty”

Outrun The Sunlight 2021 (promo/press)
0 30

Outrun the Sunlight, čikaški vseinstrumentalni progresivni kvintet, predstavlja video in single za skladbo A Way With Honesty, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Skladba A Way With Honesty izhaja iz prihajajočega novega in skupno četrtega studijskega albuma skupine z naslovom “A Vast Field  Of Silence”, ki bo izšel 12. 11. 2021 in na katerem bo skupina predstavila svojega novega bobnarja Luke-a Angle-a.

“Skladba je vrsta ljubezenskega pisma shoegaze glasbi,” razlaga kitarist Austin Peters, in dodaja: “Ko smo pisali to skladbo, smo ubirali poteze in rešitve s katerimi smo se pravzaprav zadrževali v naših običajnih glasbenih trikih. Pristopali smo povsem svobodoljubno in mpri tem izbirali tok razvoja dogodkov, ki odzvanja bolj tradicionalno. V zvočnih rešitvah smo se posluševali zvokov, kot je klasični zvok Rhodes sintetizatorja, zvok instrumentov smo želeli zadržati kar se da surov, zamazan zvok kitar pa je dodal več organskih nians in občutka nostalgije. Preprosto smo želeli odkriti kaj se bo zgodilo če kombiniramo grunge s progresivnim metalom.”

V začetku oktobra letos je skupina predstavila prvi single (spodaj) za skladbo Awerness. “‘Awareness’ je prvi single na našem albumu “A Vast Field Of Silence” na katerem bo 10 skladb, pravi kitarist in so-ustanovitelj skupine Austin Peters, in dodaja: “Predstavlja tematsko otvoritev albuma, gre pa za skladbo, ki mi je postala takoj ko je bila napisana všeč – pred tremi leti. Kadarkoli jo poslušam me energetsko dviguje in polni z občutkom moči. Upam, da ostali doživljajo podobna občutja ob poslušanju te skladbe.”

Album “A Vast Field Of Sience” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “A Vast Field Of Silence” se glasi:
1. Awareness      
2. Emerald Joy                  
3. A Way With Honesty
4. Old Wound      
5. Dreamless Chaos        
6. Luminous Stillness                    
7. Brindle              
8. Zero Dimension          
9. Molten Light  
10. A Vast Field of Silence

Outrun the Sunlight so:
Austin Peters – kitara
Cody McCarty – kitara
Phil Kalas – bas kitara
Kyle Kunkler – sintetizatorji, klaviature
Luke Angle – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki