Ozric Tentacles so sprejeli medse bobnarja Tima Wallanderja!

Ozric Tentacles 2022/via official Facebook page
0 42

Ozric Tentacles, znameniti britanski space in psihadelični zvočni manipulatorji, so v svoje vrste sprejeli novega člana. To je švedski bobnar Tim Wallander (na fotografiji).

Sredi današnjega dne je skupina na FaceBooku objavila sledeč zapis:

“Radi bi vam predstavili najnovejšega člana naše Ozrične družine. Prosim pozdravite enega in edinega, Tima Wallanderja na bobnih.”

“Tim prihaja iz modro-rumenega planeta imenovanega Švedska. Ko je bival pri Vikingih, so ga vzgajali polarni medvedje, njegova najljubša hrana pa je glasba.”

“Zelo smo se zabavali medtem ko smo prikazovali Timu kako manipuliramo in navigiramo skozi naše Ozrično vesolje …. Presneto dobro mu gre, vsi skupaj pa pri tem izdatno uživamo. Preteklo je nekaj časa…”

“Sedaj smo dodbra napolnjeni z energijo in pripravljeni da vas stuširamo z milijoni barvitih fragmentov kristaliziranega soničnega uma, kot ste pripravljeni tudi sami”

“Ne moremo se načakati dne, da se znova srečamo.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki