Pagan Ways – novi single Moveknowledgement

foto: Andrej Zavašnik
0 65

Domači povratniki Moveknowledgement se oglašajo že z drugim singlom ‘Pagan Ways’, s katerim napovedujejo novi album ‘Lying Cobra’, ki izide 15. aprila 2022 za domačo založbo Moonlee Records.

Kako o zatripanem in sanjavem novem singlu razmišljajo Moveknowledgement? 

“Trk svetov nas je končno zabrisal v zajčjo luknjo! Kaj se bo zgodilo, ko nas Alica popelje nazaj v čudežno deželo? Bomo padli v vrtinec čutnih užitkov, prežetih s pogansko nedolžnostjo ali nas bo na dnu pričakala neokrnjena kalejdoskopska pokrajina, lačna naših teles?”

Moveknowledgement tudi že napovedujejo premierno koncertno promocijo novega albuma, ki bo 14. maja 2022 v Gala Hali. Na koncertu jim bodo družbo delali hrvaški posebneži Seine, ki bo doprav tako predstavil svoj nov album ‘Naizust’. Dvojna promocija novih albumov, dvojna doza sanjavosti in neulovljivosti, dvojna porcija vrhunskosti. 

Moveknowledgement povezave:
Bandcamp: https://moveknowledgement.bandcamp.com/ 
Instagram:  https://www.instagram.com/moveknowledgement/ 


https://www.youtube.com/watch?v=Sw2YpEL1kJ0
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki