Pain Of Salvation predstavljajo “Unfuture” video!

INSIDEOUT MUSIC 2020
0 35

Pain of Salvation, švedski progresivni metalci, so izdali novi video in single in sicer za skladbo “Unfuture”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Skladba “Unfuture” se nahaja na pravkar izdanem novem studijskem albumu skupine “Panther”, ki je izšel 28. 8. 2020, pri nemški založbi InsideOut Music.

Video “mračnega razčlovečenja in nadvlade umetne inteligence ter strojev” za skladbo “Unfuture” je ustvaril Thomas Hicks.

Vodja skupine Daniel Gildenlöw pravi v zvezi z novim albumom: “Od nekdaj sem mnenja, da črpa najboljša glasba, ki se ustvari, navdih iz vira strasti, frustracij, poguma in radovednosti. Vse to je od nekdaj bila moja zvezda severnica. “Panther” je vse to. Hard rock in heavy metal sta me privlačila v času mojega otroštva prav zato, ker sta zvenela novo, sveže in ker sta zvenela pogumno in ta pogum je poganjal, na nemirni avanturi v neznano, stvari dalje”, zaključuje Daniel Gildenlöw.

“Panther”, naslednik albuma “In The Passing Light Of Day”, ki je izšel leta 2017, je posnel, zmiksal in produciral Daniel Gildenlöw, pri tem pa je sodeloval tudi Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Devin Townsend). Naslovnico za album je prispeval André Meister. 

Album je na voljo kot standarden CD, vinilka in digitalno. Na voljo je tudi razširjena verzija kot dvojni CD, na katerem bodo še štiri bonus skladbe, za zbiralce vinila bo na voljo 180-gramski gatefold dvojni LP, ki bo prav tako vseboval bonus skladbe.

Album “Panther” lahko že kupite.

Seznam skladb na Pain of Salvation albumu “Panther” je sledeč:
1. Accelerator
2. Unfuture
3. Restless Boy
4. Wait
5. Keen To A Fault
6. Fur
7. Panther
8. Species


Pain Of Salvation – “Unfuture” (uradni video)
Pain of Salvation – Panther (uradni video)
Pain Of Salvation – “Restless boy” (uradni video)
Pain Of Salvation – “Accelerator” (uradni video)
Pain Of Salvation – “Panther” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki