Paraf “DELTA live 2022” na dvojni LP ediciji!

Dallas Records 2024
0 41

Aktualna izdaja albuma »DELTA Live 2022«, ki je nastal in bil posnet 1. aprila 2022 na koncertu v reškem Exportdrvu, je bil idealna priložnost za ovekovečenje odločnega nastopa kultne zasedbe v avdio in video obliki, tako v originalni zasedbi kot tudi v sedanji, punkovsko nenavadni – osemčlanski. Danes so Paraf: Pavica Čabrijan (vokal), Zdravko Čabrijan (bas, vokal), Valter Kocijančić (vokal, kitara), Deni Šesnić (kitara), Raoul Varljen (klaviature), Alen Tibljaš (bobni), Vlado Simcich (kitara) in Iva Mobčibob (vokal), skupaj pa izvajajo najuspešnejše skladbe iz obeh glasbenih obdobij zasedbe: punka in postpunka.

Svoj nov zvok so predstavili že s singli “Novi Berlin,” “Dosta!” in “Bez lica,” ki pa so poleg “Zastave (live in studio)” pravkar izšli tudi kot bonus studijski posnetki na strani D pravkar izdanega dvojnega LP ja kot edinega posnetega v tej različici.

Ob izidu dvojne LP edicije »DELTA live 2022« (1. februarja) poteka tudi spremljevalna promocijska akcija, v okviru katere je ob nakupu dvojne vinilke priložena brezplačna istoimenska edicija na CD formatu. Akcija traja do valentinovega.

“DELTA Live 2022” 2LP lahko naročite po elektronski pošti: prodaja@dallas.hr, ali v Dallas Music Shopu na Reki in preko spleta v Dallas web shopu, omenjena akcija pa velja povsod.

“DELTA live 2022” je drugi live album skupine Paraf. Prvi, preprosto imenovan “Paraf Live”, in je del box-seta “Zbrana dela 1976-1987″.

Stream “Delta Live 2022″

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki