Paul Di’Anno predstavlja s projektom Warhorse video “Stop the War”!

Paul Di'Anno 2022 (press/promo)
0 132

Paul Di’Anno, ki se trenutno nahaja na daljšem postanku v hrvaškem Zagrebu, kjer je deležen fizioterapije in limfne drenaže, saj se pripravlja na zahtevnejšo operacijo kolena, se je povezal z nekaterimi hrvaškimi glasbeniki v novi projekt imenovan Warhorse.

Warhorse so nedavno tega odšli v studiu, kjer so posneli tri skladbe med katerimi sta dve – Stop the War in The Doubt With, izšli v maju kot posebni DVD single vključujoč Di’Annovo video sporočilo vsem privržencem, ki so nabavili single in mu s tem pomagali zbirati denar za stroške prihajajoče operacije.

Novi single, ki je po novem opremljen z videom, projekta Warhorse, je pravzaprav Di’Annova prva nova glasba, ki jo je uradno izdal po sedemletni pavzi pogojevani z najrazličnejšimi zdravstvenimi težavi znamenitega nekdanjega Iron Maiden pevca. Projekt Warhorse so ustanovili Di’Anno ter dva kitarista ter avtorja glasbe Hrvoje Madiraca in Ante “Pupi” Pupačić.

Video, ki ga lahko preverite spodaj, je ustvaril Andy Pilkington, znan po tovrstnem sodelovanju mdr. z Judas Priest in projektom Smith/Kotzen.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki