Paul Grem predstavljajo single “Slika”

PAUL GREM 2021 (promo/press)
0 261

Paul Grem predstavljajo nov single “Slika”

Lahko nam prikaže navidezno popolnost, a hkrati prikrije hrepenenje po nečem drugačnem, nečem novem, nečem kar je več kot živimo, kar si želimo.

Z imenom Paul Grem se predstavlja družba glasbenikov in prijateljev, ki so že dalj časa prisotni na slovenski glasbeni sceni (Tinkara Kovač, Rudi & the cool vibes, Matjaž Jelen band, Ptice, Špičikuc Orchesrtra, Danilo Kocjančič & Friends…), a do zdaj še niso igrali v taki zasedbi.

Pravi trenutek, predvsem pa skupni navdih, sta bila dovolj, da so brata Mitja in Marko Stropnik, Andrej Rot, Dušan Sagadin Duco ter Patrik Grbac združili močiin se povezali v novo zgodbo.

Posamezno prihajajo iz različnih glasbenih voda, a združeni se izražajo s preprostimi, kitarsko surovo obarvanimi melodijami, ki se prepletajo z osebnoizpovednimi besedili.

Paul Grem so:
Dušan Sagadin Duco – vokal, kitara
Andrej Rot – kitara
Patrik Grbac – bas kitara
Mitja Stropnik – bobni

Slika:
Glasba: Andrej Rot
Besedilo: Dušan Sagadin
Aranžma: Paul Grem
Produkcija in mix: Jan Baruca

Koristne povezave:
Facebook
Instagram
Youtube


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki