Paul McCartney predstavlja EP “Beautiful Night”

0 64

Paul McCartney je izdal EP “Beautiful Night” s čimer je napovedal ponatis svojega albuma “Flaming Pie”, ki je originalno izšel leta 1997.

Na EP-ju se nahajajo tri različne verzije skladbe “Beautiful Night” in sicer uradno (albumsko) verzijo, na kateri sodelujejo tudi Ringo Starr, Jeff Lynne in Linda McCartney, demo verzijo in demo verzijo ter verzijo (“pregleda” skladbe) v studiu, v kateri lahko slišite uvodni pogovor med Ringom in Paulom (tik pred začetkom skladbe). Na EP je vključena tudi osem minutna Oobu Joobu Pt. 5.

“Beautiful Night” je bila ena prvih skladb po razpadu The Beatles, na kateri sta znova sodelovala dva člana te znamenite Liverpoolske zasedbe. McCartneyu je predlagal integracijo Ringa Jeff Lynne (Electric Light Orchestra).

Remasterizirana verzija skladbe “Beautiful Night” in video, sta na voljo spodaj!

Album “Flaming Pie” bo ponovno izšel 31. 7. 2020 pri založbi UMC/Virgin Internationa in bo dostopen kot: 2CD, 2LP, 3LP, 5CD/2DVD in kot (količinsko omejena na 3000 kopij) “razširjena” verzija 5CD/2DVD/4LP, ki je namenjena najbolj gorečim zbirateljem albumov. Vse skladbe so bile remasterizirane v Abbey Road studiu.

V razširjeno verzijo bo vključen tudi LP domačih posnetkov imenovan “The Ballas od the Skeletons”, ki izhaja iz sodelovanja McCartneya z Allenom Ginsbergom iz leta 1996 in v katerega sta bila vključena tudi Philip Glass in Lenny Kaye.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki