Pearl Jam predstavljajo Quick Escape – single in video igrico!

0 56

Pearl Jam predstavljajo, v pričakovanju jutrišnjega izida novega albuma “Gigaton”, novo skladbo Quick Escape, za katero so zagnali tudi posebno arkadno video igrico.

Qucik Escape igrico lahko igrate TUKAJ, spodaj pa prisluhnete novi skladbi!

Album “Gigaton”, ki izide jutri, to je v petek 27.03.2020, pri založbi Monkeywrench/Republic Records, je produciral Josh Evans in je prvi novi studijski album skupine, po z Grammyjem nagrajenim “Lightning Bolt”; ki je izšel 15.10.2013.

Vokalist Eddie Vedder je v zvezi s sporočilom skladbe Quick Escape, na katero je vezana tudi vesoljska bitka v sami igrici, povedal, da gre za znanstveno fantastično zgodbo o uničenem planetu in daljave, ki jih bomo morali doseči, da najdemo košček, ki ga Trump še ni uničil. Zgodba se zaključi tako, da se človeštvo odloči za grenak enosmeren polet iz uničene Zemlje naravnost na Mars, kjer si ustvari novo življenje.

Pearl Jam so za naslovnico albuma “Gigaton”‘ izbrali fotografijo kanadskega fotografa, filmskega režiserja, morskega biologa Paula Nicklena, ki ponazarja slap talečega se ledenika. Fotografija je bila posneta na lokaciji Svalbard na Norveškem.

“Ustvarjanje tega albuma je bila dolga avantura”, pravi Mike McCready in dodaja: “Je emocionalno temačen in na trenutke tudi zmeden, obenem pa vznemirljiv in eksperimentalen atlas oziroma cestni zemljevid, ki vodi do glasbene odrešitve. Sodelovanje z ostalimi kolegi iz skupine v času ustvarjanja novega albuma, je v meni vzbudilo zavedanje po tem kako pomembna je medsebojna povezanost v teh časih!”


Pearl Jam – Quick Escape (uradni vizualizator)
Pearl Jam – “Gigaton” (naslovnica)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki