Pendragon s ponatisom albuma “The Masquerade Overture”

Pendragon (press/promo, arhiv skupine)
0 42

Pendragon, dolgoživi britanski progresivni rockerji, pripravljajo za 12. 4. 2024 ponatis njihovega petega studijskega albuma “The Masquerade Overture”, ki je originalno izšel leta 1996.

Ponatis bo dosegljiv v formatih CD in vinil, zvok je bil ob tej priložnosti zvočno remasteriziran, prav tako je ‘osvežena’ naslovnica albuma. CD bo dosegljiv od 12. 4. 2024 dalje, temu bo s kasnejšim datumom sledil še vinilni format albuma.

Album “The Masquerade Overture” so Pendragon posneli v postavi: Nick Barrett, Pete Gee, Clive Nolan in Fudge Smith in velja s strani privržencev skupine še danes za enega najbolj priljubljenih Pendragon albumov, ki se je do tega dne prodal v 90.000 kopijah.

Ponatis albuma bo vseboval tudi skladbi Schizo in King Of The Castle. Ti dve skladbi sta bili pred tem dostopni le v posebni verziji originalne izdaje albuma, ki je vsebovala dodatni CD.

Ponatis albuma “The Masquerade Overture” je že na voljo za prednaročila!

Seznam skladb na albumu “The Masqureade Overture”:
1. The Masquerade Overture
2. As Good As Gold
3. Paintbox
4. The Pursuit Of Excellence
5. Guardian Of My Soul
6. The Shadow
7. Masters Of Illusion
8. Schizo
9. King Of The Castle


Pendragon – “The Masquerade Overture” (2024, ponatis)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki