Perfect Plan predstavljajo “Better Walk Alone” video

0 64

Perfect Plan so švedska melodična rock zasedba, ki je sestavljena iz izkušenih glasbenikov in bo 4. 9 .2020 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. izdala svoj drugi studijski album “Time For A Miracle”. Ta bo nasledil predhodnika “All Rise”, ki je v aprilu 2018.

Vsled promocijskih aktivnosti predtavlja skupina prvi video in single za skladbo “Better Walk Alone”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Perfect Plan se vračajo z novim albumom š ezrelejši v ustbvarjanju perefrknega ravnoesja med velimi meldoijasmi in udarnostjo, v zvoku pa občujeoj z glasbeno zapuščino skupin, kot mdr.: Foreigner, Survivor, The Storm in Giant, pri čemer ne skrivajo svojih pravih skandinavksih korenin.

Skupina je združena ob izvrstnem vokalistu Kentu Hilliju, ki mu delajo družbo še: Rolf Nordström (kitara), Fredrik Forsberg (bobni), Leif Ehlin (klaviature) in novi član Mats Byström (bas kitara).

Seznam skladb na “Time For A Miracle” je sledeč:
1. Time For A Miracle
2. Better Walk Alone
3. Heart To Stone
4. Fighting To Win
5. Everytime We Cry
6. What About Love
7. Nobody’s Fool
8. Living On The Run
9. Just One Wish
10. Don’t Blame It On Love Again
11. Give A Little Lovin’
12. Don’t Leave Me Here Alone


Perfect Plan – Better Walk Alone (uradni video)
Perfect Plan – Time For A Miracle (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki