Periphery predstavljajo video in single “Atropos”

foto: Ekaterina Gorbacheva 2022
0 24

Periphery, ameriški progresivni metalci, so za 10. 3. 2023 napovedali novi studijski album “Periphery V: Djent Is Not A Genre”. Novi album, ki bo za Periphery prvi po štirih letih, bo izšel pri založbi 3Dot Recordings.

Skupina je že v začetku letošnjega januarja istočasno z najavo albuma ponudila dva nova singla Wildfire in Zagreus (oba spodaj). Sedaj je na voljo še tretji single za skladbo Atropos, ki je opremljen tudi z glasbenim videom v režiji Roda Chonga (spodaj).

Album “Periphery V: Djent Is Not A Genre” je producirala skupina, medtem ko je Adam ‘Nolly’ Gatgood prispeval miks in vse bas kitare. Jørgen Munkeby je gostoval s solažo na saksofonu v skladbi Wildfire.

Novi album bo dosegljiv v več različnih barvnih variantah vinilne plošče, kot CD, kaseta in digitalno. Lahko ga že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Periphery V: Djent Is Not A Genre”:
1. Wildfire
2. Atropos
3. Wax Wings
4, Everything is Fine!
5. Silhouette
6. Dying Star
7. Zagreus
8. Dracul Gras
9. Thanks Nobuo

Več o Periphery:
Uradna spletna stran: http://periphery.net
Uradna spletna trgovina: http://store.periphery.net
Spotify: http://periphery.net/spotify
Facebook: http://facebook.com/peripheryband
Instagram: http://instagram.com/periphery
Twitter: http://twitter.com/peripheryband


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki