Persuader predstavljajo novi single “Scars”!

PERSUADER 2020
0 61

Persuader, švedska powermetalska inštitucija, ki bo 4. 12. 2020 izdala svoj novi in skupno peti studijski album z naslovom “Necromancy” – to bo tudi prvi album za novo založbo Frontiers Music Srl. -, predstavlja po novi skladbi The Curse Unbound še drugi single za skladbo “Scars”. Obema lahko prisluhnete spodaj.

Kitarist skupine Persuader Emil Norberg je v zvezi z novim albumom povedal sledeče: “Naš nov album je najbrž najbolj agresiven album med vsemi, ki smo jih do sedaj izdali. Ne da bi za to žrtvovali kanček muzikalnosti. To je tudi prvi album z novim članom in kitaristom Fredrikom Mannbergom (Nocturnal Rites), zaradi česar smo v skupini vsi zelo navdušeni, saj je Fredrik prinesel velik komponistični talent, pa tudi bogate odrske izkušnje.”

Emil je v zvezi s sporočilom videa in skladbe “The Curse Unbound” dejal sledeče: “Pripravljeni smo, da naše privržence nagovorimo s še enim albumom. Da bi dobili občutek, kaj lahko pričakujejo od novega albuma, smo izbrali skladbo ‘The Curse Unbound’. Besedilo skladbe je navdihnil eden izmed filmov, in če veste, kateri bi to lahko bil, nam pošljite sporočilo na naši FaceBook strani!”

Persuader so bili ustanovljeni leta 1997 na severu Švedske. Od nekdaj so stremeli za kombiniranjem surovosti, muzikalnosti in udarnosti, zato tudi novi album v tem ni nikakršna izjema.

Persuader so med letoma 2000 in 2014 izdali štiri studijske albume. Leta 2019 so se znova odpravili v studio in pričeli s pisanjem novega materiala. Nastal je album z naslovom “Necromancy”, kar pooseblja sposobnost skupine, da se ji uspe tudi v tistih hudih časih, ko je videti, da je z njo konec, vedno znova vrniti med žive. Na novem albumu je vsega sedem skladb, pa vendar skoraj 50 minut glasbe, kar namiguje na to, da je “Necromancy” zelo verjetno do tega dne najbolj ambiciozen dosežek skupine.

Seznam skladb na albumu “Necromancy” je sledeč:
1. The Curse Unbound
2. Scars
3. Raise The Dead
4. Reign Of Darkness
5. Hells Command
6. Gateways
7. The Infernal Fires

Zasedba Persuader:
Jens Carlsson – vokal
Emil Norberg – kitara
Fredrik Mannberg – kitara
Efraim Juntunen – bobni

FaceBook profil

#Persuader#HeavyMetal#FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki