Pet Shop Boys predstavljajo video in single “Dancing Star”

foto: Tim Walker 2024
0 38

Pet Shop Boys, komercialno izjemno uspešna in cenjena legendarna synth pop in art pop formacija iz Velike Britanije, bo 26. 4. 2024 izdala nov studijski album z naslovom “Nonetheless”. Album je napovedan pri založbi Parlophone Records.

Novi album bo dostopen v vseh bistvenih formatih in ga lahko že prednaročite preko uradne spletne strani skupine.

Spodaj je na voljo drugi single za skladbo Dancing Star. Skupina je pred dvema mesecema napovedala album s prvim singlom za skladbo Loneliness. Obe skladbi sta opremljeni z glasbenima videoma. Preverite ju lahko spodaj.

Na albumu “Nonetheless” je deset skladb, ki so bile posnete v preteklem letu v Londonu pod producentsko taktirko Jamesa Forda

Seznam skladb na albumu “Nonetheless” se glasi:
1. Loneliness
2. Feel
3. Why am I dancing?
4. New London boy
5. Dancing star
6. A new bohemia
7. The schlager hit parade
8. The secret of happiness
9. Bullet for Narcissus
10. Love is the law

Album bo na razpolago tudi v ‘de-luxe’ dvojnem CD formatu in dvojnem ‘belem’ vinilnem formatu, ki bosta vsebovala dodatni EP “Furthermore” s štirimi skladbami. Gre za novo posnete klasične hite: “Heart”, “Being boring”, “Always on my mind” in “It’s a sin”.


Pet Shop Boys – “Nonetheless” (Parlophone Records, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki