Phideaux so izdali antologijo “Lysogenic Burnt Offerings”

0 42

Phideaux, progresivnorockovski projekt za katerim stoji nekdanji filmski režiser Phideaux Xavier, je pred nekaj dnevi postregel z novo kompilacijo “Lysogenic Burnt Offerins”, ki je za vse ljubitelje njegove glasbe dostopna povsem zastonj.

Na kompilaciji se nahaja deset skladb. Gre za prvo Phideaux izdajo po letu 2018, ko je izšel zadnji studijski album “Infernal” in zadnji del njegove troilogije, ki se naslanja na konceptualizirano zgodbe o ekološkem terorju.

Xavier se je za to potezo odločil v času, ko morajo biti vsi doma in je časa dovolj, da je lahko sam pričel brskati po svojih starih glasbenih arhivih. “Ko sem delil nekatere raritetne in zelo stare posnetke na socialnih omrežjih, mi je šinila v glavo ideja, da bi lahko zbral dovolj materiala za tovrstno kompilacijo neizdanega materiala”, še dodaja.

Poleg starih in raritetnih, to je neizdanih posnetkov, je Xavier dodal na kompilacijo še nekatere demo posnetke, pri katerih gre za dela, ki so še v nastajanju, kot tudi povsem novo skladbo When The Day Breaks You Down.

“S to zbirko izražam solidarnost do vseh mojih zdolgočasenih, osamljenih, jeznih in trpečih prijateljev in poslušalcev”, zaključuje Xavier.

Kompilacijo “Lysogenic Burnt Offerins” lahko “dolpotegnete” TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki