Piet Sielck (Iron Savior) diagnoziran za rakom!

foto: Thomas Sprenger 2023
0 40

Piet Sielck (na fotografiji drugi z leve), sicer vodja, kitarist, vokalist in ustanovitelj dolgoživih hamburških power metalcev Iron Savior, je na družabnih omrežjih podal sledečo novico (na dnu najdete nemški izvirnik):

“Pravijo, da strela nikdar ne udari dvakrat… vendar včasih udari. Potem ko je bil diagnoziran za rakom Jan (Jan S. Eckert, Iron Savior bas kitara, op. p.), sem na vrsti jaz. Na srečo je bil odkrit v stadiju, ko ga je še mogoče zdraviti. Zato moram takoj pričeti z zdravniškim tretmajem z namenom, da se pozdravim kakor je hitro mogoče. Ob meni je vrhunska ekipa zdravnikov ter odlično zaledje, ki mi daje podporo. Počutim se kar dobro in ne boleham za drugimi boleznimi, prav tako pa sem oprtan s psihološko močjo da se uspešno spoprimem s tole divjo ježo, ki me čaka. Prvi korak je kemoterapija, po okrevanju za prejetimi kemoterapijami, pa sledi kirurški poseg.”

“Ker se moram v celoti osredotočiti na zdravljenje, so vsi koncerti v letošnjem letu s strani Iron Savior odpovedani. Prepričan sem, da boste sprejeto odločitev vsi razumeli, saj potrebujem vso energijo v tem času zase. Na družabnih omrežjih bom ohranil aktivnosti, prav tako tudi zato, da na najboljši možni način reklamiram naš prihajajoči novi studijski album “Firestar”. Založbo AFM Records sem prosil, da obdrži datum izida novega albuma, ki je 6. 10. 2023.”

Iron Savior so 14. 6. 2023 napovedali podrobnosti izida novega studijskega albuma “Firestar”.

Prav tako so že predstavili prvi single in sicer za naslovno skladbo novega albuma, ki mu je 13. 7. 2023 sledil drugi single za skladbo Through The Fires Of Hell. Oba lahko preverite spodaj.

Več podrobnosti o novem albumu skupine, lahko izbrskate TUKAJ.

Več o Iron Savior:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6COmy…
Apple Music: https://itunes.apple.com/artist/iron-…
Facebook: https://www.facebook.com/ironsavior1996/
Uradna spletna stran: iron-savior.com


Iron Savior – “Firestar” (AFM Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki