Poh Hock predstavlja video in single “I Don’t”

Poh Hock 2023 (press/promo)
0 29

Poh Hock, bostonska progresivnometalska, pa tudi jazz rock fusion senzacija za katero stoji kitarist Poh Hock Kee, napoveduje za 31. 3. 2023 izid novega EP-ja z naslovom “Gallimaufry”.

Spodaj je na voljo drugi single in video iz prihajajočega EP-ja za skladbo I Don’t. Skupina je pred mesecem dni predstavila prvi single Fragile Space v katerem se je skupini na vokalu pridružil Robert Edens (Native Construct, Dr. Breacher And The Time Travel Anomaly).

EP “Gallimaufry” lahko že prednaročite.

Poh Hock Kee je EP posnel v družbi bobnarja Joeya Ferrettija in basista Zaka Baskina.

Novi video je uredil Eric Mueller.

In kdo je Poh Hock Kee? V kolikor vas privlači glasbena inovativnost, ki je hkrati kompleksna, a poslušalca obenem ‘prevzame’, je njegova glasba vredna preizkušanja. Poh Hock Kee je sicer najbolj poznan po sodelovanju v progresivnometalskih zasedbah Native Construct in po novem Replacire. Leta 2019 je izdal svoj prvi EP “ĀTMA”.

Seznam skladb na EP-ju “Gallimaufry”:
1. foreword.
2. Another One of Those Times (feat. Debo Ray)
3. I Don’t
4. Fragile Space (feat. Robert Edens)
5. L.A.S

Več o Poh Hock:
Facebook: https://www.facebook.com/pohhockmusic
Instagram: https://www.instagram.com/pohhock_guitar


Poh Hock – “Gallimaufry” EP (samozaložba, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki