Prihaja The Stooges “zaboj” ob 50. obletnici izida “Fun House” albuma!

0 50

Založba Rhino Records, bo 31. 7. 2020 izdala razširjeno verzijo The Stooges albuma v obliki posebnega zaboja, s čimer želijo počastiti prvih 50 let od izida tega znamenitega The Stooges albuma.

Vseh sedem skladb albuma se bo nahajalo na dvojnem vinilu, z novo remasteriziranim zvokom, poleg pa bosta dodana še dva vinila in sicer  “The Complete Funhouse Sessions” in “Have Some Fun: Live At Ungano’s”. Slednji vinil obsega koncertni posnetek z nastopa skupine v New Yorku, avgusta 1970.

To pa še ni vse. Zajetni zabojček dopolnjujeta še sedeminčna vinila na katerem se nahajata različni verziji singla “Down On The Street”/”I Feel Alright”.

Spodaj si lahko ogledate tudi posebni reklamni video.

Izdaja bo vsebovala še knjižico na 28. straneh z uvodnim esejem, ki ga je prispeval Henry Rollins, preostali tekst pa dopolnjujejo slikovita pričevanja mnogih rock ikon, kot med drugim: Flea, Joan Jett, Shirley Manson, Duff McKagan, Thurston Moore, Tom Morello, Karen O, Mike Watt in Steven Van Zandt. Poleg so priloženi še plakati, “slipmat” (rekvizit, ki so ga namesto gumijaste podlage uporabljali DJ-ji na gramofonih) in celo dodaten nastavek za gramofon, ki omogoča sukanje sedeminčnih vinilk.


The Stooges – reklamni video za posebno izdajo albuma “Fun House” ob njegovi 50. obletnici
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki