Razor predstavljajo single “A Bitter Pill”

Razor 2022 (promo/press)
0 62

Razor, kanadske thrash metal legende, ki nosijo v tej maniri na domačih tleh pionirski status, mnogi pa jih skupaj z zasedbami Annihilator, Sacrifice in (seveda) Voivod, uvrščajo v kanadski “Big Four” thrash metala, se po 25. letih ‘kreativne’ suše vračajo z novim studijskim albumom “Cycle Of Contempt”.

Skupina predstavlja drugi single za skladbo A Bitter Pill, ki ga lahko preverite spodaj. Razor so izid albuma napovedali pred mesecem dni z vodilnim singlom Flames Of Hatred.

Ne glede na to, da albuma od Razor nismo videli debelih 25. let, pa je skupina (z izjemo nekaj letnega premora v devetdesetih) vseskozi koncertno aktivna in še vedno rušilno nazobčan odrski stroj, ki brezupno in pogubno melje. Na krilih zapuščine energetskega tornada nepozabne klasike “Evil Invaders” ter hitrostno nemilostnega manifesta “Violent Restitution” (1989), dokazuje “Cycle Of Contempt”, da Razor nikakor še niso prenehali bljuvati strupa!

Album “Cycle Of Contempt” bo izšel v formatih CD, LP, digitalno in je pričakovan za 23. 9. 2022 na založbi Relapse Records. Lahko ga že prednaročite.

Seznam skladb na albumu:
1. Flames Of Hatred
2. Jabroni
3. Off My Meds
4. A Bitter Pill
5. Crossed
6. First Rate Hate
7. Cycle Of Contempt
8. Punch Your Face In
9. All Fist Fighting
10. Darkness Falls
11. King Shit

Več o Razor:
Uradna spletna stran: https://www.razorband.com
Facebook: https://www.facebook.com/razorofficia…
Instagram: https://www.instagram.com/razorbandof…
Bandcamp: https://razorband.bandcamp.com/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki