Rebaelliun predstavljajo video in single “All Hail The Regicide”

foto: Leandro Cherutti 2023
0 16

Rebaelliun, dolgoživi brazilski death metalci, predstavljajo novi single in video za skladbo All Hail The Regicide (spodaj), ki bo vključena na prihajajoči novi studijski album skupine z naslovom “Under The Sign Of Rebellion”. Novi album izide 22. 9. 2023, pri založbi Agonia Records.

“Under The Sign Of Rebellion” je zadnji album skupine Rebaelliun s pokojnim basistom/vokalistom Lohyjem Fabiano (1978-2022), ki je igral na vseh albumih skupine, razen na prvencu “Burn The Promised Land” iz leta 1999.

“Under The Sign Of Rebellion”, ki ga lahko že prednaročite, je bil posnet poleti 2021 v studiu RR44 pri Rafaelu Siqueiri, masteriziral pa ga je Jander Antunes. Oblikovanje naslovnice je opravil Sebastian Suarez, knjižico pa Alcides Burn (Nervosa).

Rebaelliun, ki so se aktivirali ponovno leta 2015 (skupina je bila leta 2002 razpuščena), je v novem času doživel svoje najmočnejše kreativno obdobje. Pri založbi Hammerheart Records so izdali dva studijska albuma ter odigrali več evropskih turnej pri čemer so odre delili z z dobro znanimi botri brutalnega metala Cannibal Corpse, Deicide, Vader in Behemoth. Leta 2015 se je prvotna zasedba odločila, da se ponovno združi. Izšel je album “The Hell’s Decrees” (2016). Po izidu plošče je sledila evropska turneja s Pestilence ter festivalski nastopi na Party San Open Air in Brutal Assault Open Air. Leta 2022 so Rebaelliun sprejeli v svoje vrste novega vokalista in basista Bruna Añaña.

Skupina se v letošnjem novembru mudi na krajši evropski turneji v sklopu katere bo 10. 11. 2023 obiskala tudi mariborsko klubsko prizorišče Gustaf K.

Seznam skladb na albumu “Under The Sign Of Rebellion” se glasi:
1. Intro
2. All Hail The Regicide
3. The Gods Manace
4. Fear The Infidel
5. Insurgent Fire
6. Light Eater
7. The Decimating Opposition
8. In Heresy We Trust
9. Hostile Presence
10. Antagonize
11. The Ultimate War

Rebaelliun so:
Sandro Moreira – bobni
Evandro Passos – kitara
Bruno Añaña – vokal, bas kitara

Več o Rebaelliun:
Facebook: https://pt-br.facebook.com/Rebaelliun
Instagram: https://www.instagram.com/rebaelliun
YouTube: http://www.youtube.com/rebaelliundeathmetal 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1xKSJz3q1Ny6kHbrNKCgij


Rebaelliun – “Under the Siege of Rebellion” (Agonia Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki