Redemption podpisali pogodbo z AFM Records!

0 47

Redemption, ameriški progresivni metalci, so sklenili pogodbo z nemško založbo AFM Records.

Redemption tako napovedujejo, da bo za začetek izšel pri AFM Records novi koncertni dokument skupine imenovan “Alive in Color”, dostopen v formatih CD, Blu-ray in kot CD/DVD, ki izvira iz nastopa skupine na festivalu ProgPower USA, na katerem so se pojavili Redemption v vlogi glavnega nosilca. Obenem napoveduje skupina tudi izid svojega novega studijskega albuma, ki bo izšel v bližnji prihodnosti.

Skupina, ki deluje od leta 2003 dalje in jo vodi kitarist Nick van Dyk ter pri kateri prepeva po novem legendarni švedski vokalist Tom S. Englund, sicer karizmatični frontman mračnih progresivnih metalcev Evergrey, je skozi leta delovanja in koncertiranja pridobila izredno spoštovanje med ljubitelji žanra.

Nick van Dyk komentira: “Smo izjemno navdušeni ob sklenitvi pogodbe za AFM Records. Že dlje časa smo se zavedali da velja založba AFM Records za eno najpomembnejših, ki podpirajo žanr metala in pod katere okrilje sodijo tudi Evergrey. Tom (Englund op.p.) je sam poudaril, da sodelovanje z založbo AFM Records vselej izredno dobro. Nils (Wasko, direktor založbe AFM Records in A&R, op.p.) in njegova ekipa pristopajo do dela z vselej navdušeno, s pozitivno energijo in velikimi poslovnimi izkušnjami, zato je užitek sodelovati z njimi. Redemption v tem trenutku ne bi mogli biti bolj zadovoljni, ko smo postali del družine AFM records obenem da lahko skupaj ustvarjamo odlično glasbo!”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki