Relapse Records s kampanjo serije neizdanih koncertnih Death posnetkov!

0 67

Relapse Records je zagnala kampanjo izdaj imenovano “Death: Non Analog – On Stage Series”.

Gre za izdajo koncertnih posnetkov legendarne floridske death metalske zasedbe Death, ki bodo izhajali na digitalnih platformah v razmiku tednov. Ti koncertni posnetki zasedbe Death bodo obsegali celotno kariero delovanja skupine.

Prvi je že na razpolago. Imenuje se ‘Death: Non Analog – On Stage Series – Montreal ’95’!

Posnetek je dostopen v celoti na: https://orcd.co/death-montreal95

uradni spominki zasedbe Death: http://bit.ly/DeathRelapse
postanite del Relapse družine: http://bit.ly/RelapseYouTube

‘On Stage Series’ kolekcija obsega različne koncertne nastope skupine na prizoriščih ZDA, Nemčije, Kanade, Mehike itn…. Pri tem bodo na razpolago tako koncerti iz obdobja albuma “Scream Blody Gore”, ko se je bend 1987 še prebijal na klubski sceni, kot tudi iz kasnejšega obdobja (album Symbolic, turneja 1995), ko so Death s svojim vizionarstvom, postali veliko in cenjeno ime v krogu ljubiteljev tehnično kompleksnega, progresivno izzivalnega, death metala, ki je odstiral še neraziskana žanrska obzorja.

Vodja skupine Death Chuck Schuldiner, je preminil, dne 13.12.2001, po bitki z redko obliko možganskega tumorja, v osrednjem delu možganov (gliom na možganskem deblu – ponsu (mostiču)).


Death: Non Analog – On Stage Series – Montreal ’95 (celoten koncert)
Death: Non Analog – On Stage Series

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki