Rikard Sjöblom’s Gungfly predstavljajo “Alone Together” video!

0 57

Švedska progresivna rock zasedba Rikard Sjöblom’s Gungfly bo 4. 9. 2020 pri založbi InsideOut Music izdala nov album z naslovom “Alone Together”.

Rikard Sjöblom’s Gungfly so že v začetku preteklega meseca predstavili prvi video in single s prihajajočega novega albuma in sicer za skladbo ‘Happy Somewhere In Between’, sedaj pa predstavljajo še video in single za naslovno skladbo albuma. Oba videa lahko predvajate spodaj!

Rikard Sjöblom, ki sicer deluje tudi v zasedbi Big Big Train, poprej pa je deloval še v švedski prog rock zasedbi Beardfish, je z ustvarjanjem petega albuma Gungfly začel pred kakšnim letom. Delo se je zavleklo, ker je bil zaposlen s turnejskimi obveznosti zasedbe Big Big Train.

Na albumu sta s Sjöblomom sodelovala še bobnar Petter Diamant in njegov brat Rasmus Diamant, ki je posnel bas kitaro.

Izdelek bo na voljo kot CD, digitalno in vinilka. Na njem pa se bodo zvrstile naslednje skladbe:
1. Traveler
2. Happy Somewhere In Between
3. Clean As A Whistle
4. Alone Together
5. From Afar
6. On The Shoulders Of Giants
7. Grove Thoughts (Bonus)
8. Shoulder Variations (Bonus)

Album lahko že prednaročite!

Na fotografiji: Rikard Sjöblom med nastopom Beardfish 14. 5. 2013 na avstrijskem Dunaju in tamkajšnjem prizorišču Szene (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta, kjer so Beardfish nastopili pred skupinama Sound Of Contact ter Spock’s Beard, lahko preberete TUKAJ.


Rikard Sjöblom’s Gungfly – “Alone Together” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki