Rob Halford z avtobiografijo “Confess”!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 160

Rob Halford, vsem dobro znana prva sirena legendarnih Judas Priest, bo 29. 9. 2020 izdal avtobiografijo z naslovom “Confess”. Knjiga bo izšla pri založbi “Hachette Books” in jo lahko že kupite v prednaročilu!

Vokal, ki velja za eno od definicij klasičnega metala, ter vsem dobro znani ‘The Metal God’, velja za glasbenika, ki je od nekdaj rad hodil po svoji poti in se izogibal upoštevanju norm in pravil. Knjiga z naslovom “Confess” je iskrena in srčna izpoved Roba Halforda o njegovem življenju, ki je pevca nekdaj zaznamovalo po kontroverznosti, vključno z njegovo seksualnostjo. Rob vas bo popeljal tudi v izpoved o njegovih skušnjavah z odvisnostjo od drog ter seveda v svoj edinstveni glasbeni svet.

Avtor knjige je Ian Gittins, znan po soavtorstvu knjige Mötley Crüe basista Nikkija Sixxa z naslovom “The Heroin Diaries”. “Confess” zaokroža Halfordovo življenje rock zvezde od konca osemdesetih pa vse do nedavne 50. obletnice delovanja skupine Judas Priest.

Halford je o knjigi dejal:”Confess” je bila edinstvena in enkratna življenjska priložnost, v kateri sem lahko izpostavil vse delčke sebe. Zakopal sem se globoko vase, pri čemer nisem zamolčal prav ničesar, saj se ti pri tem ni treba bati česarkoli. To je bila zame zelo pisana izkušnja, v kateri sem našel navdušenje, zadrego, zgroženost, pa tudi katarzo! V ničemer se nisem brzdal. Zame je prišel naposled čas, da ‘priznam’!

Na fotografiji: Rob Halford med nastopom Judas Priest, 31. 7. 2015, kot glavnih nosilcev See Rock festivala, ki se je odvijal na prizorišču Schwarzl-Freizeitzentrum (Unterpremstätten pri avstrijskem Grazu) – RockLine fotoarhiv 2006-2020 (vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo s festivala lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki