Robert Reed (Magenta) predstavlja video “A Symphonic Poem”

Robert Reed 2020
0 45

Robert Reed, šef imenitne britanske progresivnorockovske skupine Magenta in sicer član zasedb in projektov: Sanctuary, Chimpan A in Kompendium, predstavlja video za svojo skladbo “A Symphonic Poem”, ki izhaja iz albuma z naslovom “Cursus – A Symphonic Poem”, le da gre za komade, ki so aranžirani orkestralno. Ta album je pravzaprav bližnji tovariš pravkar izdanega albuma elektronske zvočne narave z naslovom “Cursus 123 430”. Slednji je izšel 14. 11. 2020 pri založbi Tigermoth Records. Video za “A Symphonic Poem” lahko preverite spodaj.

Album “Cursus 123 430” lahko kupite TUKAJ!

“Cursus 123 430” je konceptualen album. Koncept zanj je prispeval Reedov dolgoletni glasbeni kompanjo Les Penning, ki je za album prispeval tudi vse naracije. Redd je angažiral tudi dva priznana umetnika Matta Rookea in Petra Rogersa, ki sta skupaj oblikovala in ustvarila grafično novelo, ki tako predstavlja nerazdružljivi del nove glasbene pustolovščine Roberta Reeda. Album bo spremljala barvna, 20 stranska knjižica, z grafično novelo imenovano “Cursus”.

Več podrobnosti o novem Reedovem albumu lahko izbrskate tudi TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki