Roger Taylor (Queen) predstavlja animirani video za svoj single “Isolation”

0 48

Roger Taylor (na fotografiji skrajno desno), sicer bobnar famozne rock utrdbe Queen, je izdal animirani video za svoj novi single Isolation, ki ga lahko predvajate spodaj.

Skladba Isolation je bila posneta med izolacijo povezano s korona virus pandemijo in je navdahnjena nad trenutno globalno situacijo, povezano z ekspanzijo virusa Covid-19.

Animirani video je ustvarila agencija Animind Studio 2020.

Roger Taylor je skladbo Isolation napisal na svojem domu v kraju Cornwall in povedal: “Obstaja vrsta frustriranosti, saj ne vemo dejansko kaj se bo pravzaprav v resnici zgodilo. Ko sem ustvarjal skladbo, sem imel pred očmi izziv kako preživeti dan v vsakodnevni rutini aktualne izoliranosti. Trenutno stanje izolacije je nekaj na kar nismo navajeni, skladba kot takšna, pa je refleksija mojih osebnih občutij povezanih s tem stanjem, v času njenega nastanka.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki