Romachild imata nov single – Vzem si ga

foto: Živa Jalovec 2023
0 75

Ljubitelji dobre slovenske glasbe in zvesti poslušalci benda Romachild se bodo razveselili novice, da je tu nova skladba energičnega dueta z naslovom ‘Vzem si ga’. Single ima – in od Romachild ne pričakujemo nič manj – tudi angleško različico z naslovom ‘Slow Down’. Obe skladbi sta pospremljeni z videospotom.

Na kratko o bendu

Romachild sta s svojo edinstveno glasbeno identiteto in nepopustljivo strastjo do glasbe v zadnjem letu postala prava ikona v slovenskem glasbenem prostoru. Spomnimo: lani marca sta izdala svoj prvi single ‘Supersonic Gaucho’ in v naslednjih mesecih še ‘La La King’ in “Half Is Not Enough’, jeseni pa je izšel že prvi EP Matador ob istoimenski skladbi ter angleški različici singla ‘Old School’.

Vsi doslej izdani komadi so bili dobro sprejeti in se vrtijo na radijskih valovih, Matador je bil celo Popevka tedna na Valu 202, sam EP pa je dobil več odličnih recenzij glasbenih kritikov in novinarjev.

In malce več o singlu ‘Vzem si ga’

Komad ‘Vzem si ga’ je poln energije in pozitive, besedilo pa prepriča s spevnostjo in globino misli predstavljeno na preprost način v že prepoznavni Romachild maniri.

Sporočilo skladbe

Skladba je namenjena sodobniku, ki mu čas mineva prehitro. Besedilo nas spodbuja, da si vzamemo čas za življenje, se ozremo okrog sebe in ne pozabimo živeti tu in zdaj. Romachild nas spomni, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali. Pesem ‘Vzem si ga’ nas spodbuja, da si vzamemo čas za veselje in da uživamo v trenutkih, ki so nam na voljo.

‘Današnji človek je izgubil stik s sabo in pozabil, da je vse, kar je in ima, ta trenutek. Pesem ga nagovarja, da se ustavi in si vzame čas zase.’ – Romachild

Romachild v živo

Romachild nastopi na zaključku Ortofesta 27. aprila v Ljubljani, nato 3. maja v klubu Rock’N’Roll Cirkus v Portorožu, 26. julija pa na enem največjih poletnih festivalov v Sloveniji, Kolpa Castle Fest. Nove datume boste našli na naši spletni strani www.romachild.com in družbenih omrežjih.

‘Kot koncertna glasbenika sva veliko na cesti, tako da je najin odnos do vožnje tudi tak, kot pozivava v pesmi: “Vzem si ga bolj na počas” oz. “Slow down, no need to rush.”’

‘Vzem si ga’ in ‘Slow Down’ sta od 6. marca na voljo na vseh glasbenih platformah, tako da ju lahko enostavno najdete in poslušate, na Youtube pa si lahko pogledate tudi videospota za ‘Vzem si ga’ in ‘Slow Down’.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki