Ronnie Atkins napoveduje album “Trinity” z naslovnim singlom in videom!

foto: Tallee Savage 2023
0 62

Ronnie Atkins, cenjeni danski rock in heavy metal vokalist, sicer ultimativni prvi glas legendarnih hard in heavy rockerjev Pretty Maids, predstavlja video za naslovni single novega studijskega albuma “Trinity”, ki ga lahko preverite spodaj. Single Trinity je opremljen tudi z uradnim glasbenim videom.

“Trinity” bo skupno tretji samostojni studijski album čislanega vokalista, ki bo ponovno izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. Datum izida je napovedan za 13. 10. 2023!

Album “Trinity” lahko že prednaročite!

Kot je znano, so 56-letnemu Atkinsu leta 2019 odkrili raka na pljučih. Do jeseni istega leta je bil na 33 obsevanjih in  štirih kemoterapijah, po katerih so mu zdravniki dejali, da je rak ozdravljen. Žal je oktobra 2020 Atkins sporočil, da se je rak znova pojavil. Od takrat dalje se je Ronnie popolnoma osredotočil na samostojno kariero in izdal dva odlična melodičnometalska albuma. Leta 2021 je izšel album “One Shot” (RockLine recenzija), ki mu je sledil leta 2022 še drugi studijski album “Make It Count” (RockLine recenzija). V novembru 2022 je Ronnie izdal še EP “Symphomaniac” na katerem se nahajajo skladbe albuma “Make It Count” prearanžirane v orkestralno podobo.

Za album “Trinity” je Ronnie zadržal ob sebi zmagovalno kombinacijo, ki jo zastopata odlični multi-instrumentalist in komponist, pa tudi producent Chris Laney ter izkušeni danski zvočni inženir Jacob Hansen. Omenjeni dvojec je zadolžen za aranžiranje in produkcijo materiala tudi na novem Atkinsovem albumu.

Znan je seznam skladb na albumu “Trinity”:
1. Trinity
2. Ode to a Madman
3. Paper Tiger
4. Soul Divine
5. Via Dolorosa
6. Godless
7. Shine
8. If You Can Dream It
9. Sister Sinister
10. Raining Fire
11. The Unwanted
12. What If

Zasedba:
Ronnie Atkins- vokal, spremljevalni vokal
Chris Laney- kitara, klaviature
Pontus Egberg- bas kitara
Allan Sörensen- bobni
Marcus Sunesson – kitara
Linnéa Vikström Egg – spremljevalni vokal

Več o Ronnie Atkinsu:
www.facebook.com/RonnieAtkinsOfficial
www.instagram.com/ronnie_atkins_official


Ronnie Atkins – “Trinity” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki